Tips till brudgummen

 

shutterstock_228276283

Idag är inte bara bruden som måste lägga ned lite extra tid på att se som bäst ut på bröllopsdagen, även brudgummen förväntas vara den bästa versionen av sig själv han bara kan. För att uppnå detta kan man alltid dra nytta av både ett och annat tips.

Det är bäst att alltid börja med de mest grundläggande sakerna, som att se till att naglarna är rena och nyklippta, kom ihåg att de ska vara korta men inte för korta.

Brudgummen liksom bruden bör se till att få håret klippt och stylat innan bröllopet, men inte närmare än tio dagar. Men stanna inte efter vid håret på huvudet, ansiktshåret bör även ansas och se snyggt ut. Vi kan rekommendera ett besök till den manliga webbutiken Sliqhaq för just detta, när man är rätt utrustad kan man bättre vårda skägget och mustaschen eller vara så renrakad som möjligt om man föredrar det.

En till sak som är viktig att komma ihåg vad gäller håret är att inte tvätta det på själva bröllopsdagen, det kommer bara göra det glatt och svårare att styla. Dagen innan är mycket bättre, se bara till att håret är torrt när det är läggdags.

När det kommer till klädsels finns det en hel massa att säga om detta, ett bra ställe att samla information om detta är AlltOmBröllop.com och deras undersida om brudgum. De kan utbilda en om det rätta valet av corsager, skor, hatt, manschettknappar, och hur en smoking eller frack ska sitta för att vara som bäst.

Ett sista tips att dela med sig av är att se till att man inte bara ser bra ut utan även luktar gott. För detta kommer man att vilja fokusera på områdena bakom öronen, på halsen, längst upp på bröstet och kanske även något i håret. Deodorant är naturligtvis självklart.