Sport och supportermodet

 

Till sport hör det alltid en supporterkultur och med den följer försäljning av supporterkläder. För att stödja sitt lag är det många som gärna drar på sig en tröja, keps eller halsduk med lagets emblem. Utöver det finns det mycket mera att handla online om du är nyfiken på det senaste supportermodet för just ditt lag.

Supporterkultur

Supportrar är mer än bara skrikande fans på en match eller ute på staden före eller efter matchen. Kulturen bidrar till att locka publik till matcherna och många lag har en supporterkultur utan dess like.

I Sverige är det Allsvenskan som står för de största publiksiffrorna inom sporten. Flera tiotusentals människor går på matcherna och bidrar till att deras spelar bättre. Eftersom det kostar mycket mer att ta sig till en match utanför landet fortsätter folk att strömma in på arenorna inom den inhemska fotbollen.

Mer än bara sport

Ropen från läktarna för inte endast med sig en gemenskap utan det sporrar också spelarna på planen. Träff med andra supportrar före matchen och under matchen gör att sporten blir mer än bara en sport för många. Det är många vänner som har hittat varandra just tack vare sporten. Så dra på dig din matchtröja och bege dig iväg på en match för en upplevelse du sent kommer glömma.