Vintermodet

 

Hösten är här och vi har fått plocka bort sommarkläderna för att göra plats för höstplaggen i våra garderober. Det kan vara läge att kolla in vintermodet och redan idag handla det som man kan tänkas behöva när kylan börja tränga sig på och snön faller.

Vinterjackor

Det finna mycket snyggt att titta på online när det kommer till vintermodet. Ta en titt hos Stayhard som säljer snygga jackor från Alpha Industries, varför inte redan idag beställa en klassisk pilotjacka eller en snygg Parkas. Vi vet att tiden har en förmåga att springa iväg och helt plötsligt så står vi där och december månad har börjat. Det börja bli riktigt kyligt ute, då kan det vara skönt att få dra på sig den nyinköpta jackan och slipp den slitna som varit med ett par år.

Sköna kängor

Vintertid så är det viktigt att man har sköna kängor så man inte fryser om fötterna. De brukar vara så att fryser man om fötterna och huvudet så fryser man genom märg och ben i hela kroppen. Varma och rejäla vinterkängor där man gärna kan ta på sig ett par extra strumpor så klara man att traska runt i vintervägarna under längre promenader.

Härlig vintermössa

För många så är det skönt att ta på sig en härlig vintermössa, något som värmer knoppen och öronen då det knäpper till och blir riktigt kallt. Visst kan frisyren få stryk men hellre det än att man förfryser öronen. Har man en vinterjacka med luva så kan den med fördel vara ett skydd för den ömtåliga knoppen som huvudet är.