Mode med ett viktigt budskap

 

För många är kläder mer än bara tygstycken på kroppen. Kläder kan hjälpa oss uttrycka vår stil och hur vi vill uppfattas. Mode i form av kläder, accessoarer och inredning kan även spela en stor roll hur du känner dig inombords, och påverka annat såsom din självkänsla och ditt självförtroende. Det är en form av identitet och för att också visa budskap som är viktigt för just dig.

Klä dig som du vill

Att våga klä sig precis som man vill kan för många vara en utmaning. Det kan vara läskigt att våga visa upp sin egna stil och ta ut svängarna från den stereotypa mallen och vad som är trendigt. Om du vill spana in mode inom kläder och inredning med starka personliga budskap kan du klicka dig vidare på nätet. Testa dig även fram för att se vad du trivs i, både på kroppen och i hemmet.

Ta hand om dina kläder med kärlek

Att ta hand om dina kläder kan även göra att de står sig betydligt mycket längre. Saker som att tvätta rätt och lagom ofta är ofta en vanlig fälla som sliter ut dina kläder. Satsa även på att vädra kläderna om det inte är någon fläck, det tar både bort dålig doft och ger dem en uppfräschning.