Skägg- och mustaschvård på bästa sätt

 

Det är mycket prat om att frisyren och håret är viktigt för utseendet, men ansiktsbehåringen är ännu viktigare. Renrakat kan få dig att se pojkaktig men också professionell ut medan stubb kan få dig att verka mognare men också mer avslappnad. Helskägg kan vara trendigt och coolt men även verka sunkigt eller gammalmodigt.

Hur du än gillar att bära ditt skägg så vill vi påpeka att skägg alltid är ett bra val. Det kan rama in ditt ansikte på ett snyggt sätt samtidigt som det ger dig möjlighet att uttrycka din egna stil.

Handla bra produkter och verktyg

Om du vill hitta din ultimata skäggstil eller bara bli bättre på att vårda din nuvarande sådan, kolla in Sliqhaq. Där kan du hitta allt ifrån rakhyvlar och rakknivar till trimmers och andra verktyg som förenklar din rakning. Det finns till och med aftershave och andra mjukgörande produkter som gör din rakade hud mer behaglig.

Du kan även hitta olika stylingprodukter för skägg och mustasch om du väljer att bära det långt. Där ingår allt ifrån mustaschkammar och saxar till skäggtvätt, skäggkräm och skäggvax.

Så kolla in utbudet redan idag och optimera din ansiktsbehåring för att bli ditt snyggaste och bästa jag.