Det perfekta håret för bröllopet

 

Precis som att kläderna är en enormt viktigt del av dagen som man förhoppningsvis kommer att titta tillbaka med glädje på resten av sitt liv. Så är håret något som de allra flesta också vill skall vara något alldeles extra. 

Par som kysser sig efter bröllop

Boka tid hos frisören

Det första man bör göra är att boka tid med frisören långt i förväg för att vara säker på att få den tid man behöver. Det kan även vara en bra idé att gå och prata med frisören innan dagen då allt händer. På så sätt kan ni prata igenom vad det är för frisyr som du vill ha så att ni helt säkert förstår varandra.

Hårförlängningar

Att håret skall vara något alldeles extra innebär oftast någon form av håruppsättning, något som inte är möjligt om håret är för kort. Lösningen på detta är då självklart hårförlängningar som gör det möjligt att få precis den frisyr du vill ha. Löshåret går även att köpa i olika nyanser så att det både går att matcha med ditt egna hår samt kombinera med en annan nyans för att få lite lätta slingor. Beroende på vilken typ av hårförlängningar man väljer att göra kan man fästa dem själv eller behöva hjälp av en vän eller frisör.

Färga håret

Ibland kan man även vilja göra slingor eller färga håret till en annan nyans. Detta bör göras ett tag innan bröllopet så att man bland annat kan beställa eventuellt löshår i matchande nyans.