Vacker under

 

porträtt av kvinna på sängAtt ha snygga och bekväma underkläder är viktigt av många anledningar. Många tänker att underkläderna syns väldigt sällan och därför inte är särskilt viktiga – det stämmer dock inte alls.

Underklädesmodet är oerhört spännande där modeskaparna hela tiden kämpar för att ligga i framkant. Det kan också vara roligt att kolla in underklädesmodets haute couture, exempelvis kan det vara roligt att kolla in Victoria Secret’s modeshow som i år hålls i London. En ”sneak peak” visar på en hel del nyskapande och intressanta teman – eller vad sägs om älvor, femtiotalsglamour och frackinspirerade underkläder?

Trendigt just nu

Precis som i övriga moden går det trender även i underkläder. Det kan räcka ganska bra med att besöka en webbshop du vet håller koll på olika trender. Där kan du dessutom hitta ett stort sortiment av underkläder med massvis av olika märken. Som alla välsorterade underklädesbutiker hittar även du med stor eller liten storlek mycket att välja mellan. Retrostilen är fortfarande het när det gäller underkläder – främst då femtiotalet.

Viktigt även med kläderna på

Att välja underkläder med omtanke har inte bara att göra med att se snygg ut när kläderna inte är på. En BH som sitter rätt kommer hjälpa dig att få de former du är ute efter. Det är också viktigt för hållningen. Det gäller speciellt om du har en stor byst. Med fel BH kan risken för ryggproblem öka. Hur man upplevs av andra har mycket att göra med självförtroende. Med underkläder du verkligen tycker om och känner dig bekväm i kommer du känna hur ditt självförtroende växer. Du kommer också att känna dig mer bekväm i dina kläder.