Uppgradera skohyllan inför sommaren

 

Nu när sommaren börjar närma sig så brukar man börja se sig om i garderoben och skohyllan för att se vad som skall kastas och vad som skall tas fram. Om du känner att skohyllan inte riktigt är tillräckligt full så kommer här några tips på vad du kan göra. 

sommarskorBestäm budget och behov

Det första man bör göra är att verkligen se över vad det är man behöver och sedan sätta en budget. Se dock till att vara realistisk i din budget så att den både passar sin plånbok och dina önskemål. På så sätt hamnar du inte lika lätt i den svåra situationen att du inte om du skall köpa det där jättedyra paret skor eller inte! Det brukar ändå vara lätt att ett par reaskor slinker med i beställningen, något som utsökt för oss in på nästa punkt.

Handla smart

När du väl har en budget bestämd gäller det att nyttja den på bästa möjliga sätt, målet är ju ändå att ha kvar så mycket av budgeten som möjligt. Ett bra sätt att spara så mycket pengar som möjligt är att försöka hitta reor och rabatter, speciellt till redan billiga sidor. Rabatterat.nu är en hemsida som samlar alla möjliga rabatter vilket gör att du till exempel kan se vilka erbjudanden som just nu finns på Zalando. Då Zalando oftast redan brukar vara väldigt billiga så kan man ibland hitta helt otroliga besparingar.Tänk även på skornas livslängd när du gör ditt val. Det är inte sällan dyrare skor även håller längre vilket kan göra dem till en väl värd investering, speciellt om de är rabatterade.

Utnyttja bytesrätten

Kom ihåg att många webbshoppar erbjuder en möjlighet att returnera skorna och byta storlek om de inte passar. Även om det är möjligt att öka storleken på skorna lite så är det betydligt bättre att köpa ett par som passar redan från början. På så sätt undviker man bättre eventuella skador.