Snygga väskor till vintern

 

Väskan är kanske den viktigaste accessoaren för en kvinna som vill ha lite stil. Det gäller därför att ha rätt väskor för årstiden och för olika tillfällen. Vinterns väskor skiljer sig inte alltför mycket från tidigare trender under året – formen är fortfarande kantig och ormskinnsprägling på skinn är populärt oavsett färg på väskan.

Vinterns väsktrender går år två håll – dels den stora vardagsväskan som är stor nog att rymma allt som behövs för en weekend. Det är en praktisk trend då den stora väskan täcker både dina vardags- och weekendresebehov. Den andra trenden är små, minimalistiska väskor att bära med sig vid festligare och mer uppklädda tillfällen. Ett tips kan vara att titta på de trendiga märkena Makgio och Bagsac. Makgio gör både stilrena handväskor och minimalistiska kuvertväskor som passar till fest. Från Bagsac hittar du större väskor och kassar av skinn som lämpar sig bra som weekendväskor.

Färger är också viktiga. Enligt trendspanaren Ny Look är vinterns färger klarröd, rödlila, vinröd, kungsblå, klarblå, silver, isgrå, blyertsgrå, violett, svart och vitt. Särskilt vinrött, blyertsgrått och svart lämpar sig för basplagg och det är en idé att matcha din väska med dina basplagg om det är viktigt för dig att hela din outfit matchar. Basplaggen har du ju i stort sett alltid på dig.