Bröllopsklänning, smoking och frack online

 

Har du ångest över var du ska köpa din bröllopsklänning? Vanligtvis köper kvinnor sina klänningar i välkända butiker, problemet är dock att kostnaderna är skyhöga. Köp av bröllopskläder på nätet har ökat avsevärt de senaste åren.

BröllopDet är inte lätt att bröllopskläningar på nätet i Sverige då onlinebutikerna har skiftande sortiment. Testa istället de utländska webbutikerna som har ett mycket bredare utbud. Se först till att du vet dina mått. Viktigt är att du inte drar ifrån eller lägger till några centimeter när du mäter. Om måtten blir fel, skickar du genast tillbaka klänningen och ber om en ny med korrekta mått. Det kan dock ta många leveransdagar att få den nya klänningen tillbaka. Istället kan du ta bröllopsklänningen till en sömmerska, som kan sy in plagget till ett rimligt pris.

Smoking och frack

Är det dags att köpa fina kläder till studentavslutningen eller en exklusiv fest? De flesta män är i regel inte medvetna om varken priser eller mode när det gäller finare tillställningar.

Det hör inte till vanligheten att köpa frack eller smoking. Många väljer att hyra då klädesplaggen används för sällan vid finare tillställningar. Om du ska köpa en smoking i en butik får du oftast lägga ut mellan 5 000 – 10 000 kronor. En frack med byxor som tillbehör kan kosta mellan 6 000-12 000 kronor. Om du vill undvika de höga priserna kan du antingen hyra eller köpa online. Många webbutiker utlovar 50% rabatt vid köp av en frack eller smoking. Kvaliteten på varje plagg kan skilja markant, se till att du granskar internetbutikernas erbjudanden ordentligt innan du köper något.